volksspelen Er zijn 24 producten

per pagina
Toont 1 - 15 van de 24 items
 • Bakschieten met één opening.Probeer en gooi je munten in het gat.Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad worden.Verboden eten of drank op te plaatsen.

  10,00 €
 • Ballen werpen naar opening clown.Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad worden.Verboden eten of drank op te plaatsen.

  10,00 €
  Alleen online
 • Blikjeswerpen.12 blikken waarmee men 2 torens kan maken.Gooi zoveel mogelijk blikken om in één beurt.Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad worden.Verboden eten of drank op te plaatsen.

  10,00 €
 • Grote Jenga Blokken in hout. Net zoals de kleine versie maar dan veel groter! Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad worden.Verboden eten of drank op te plaatsen.

  20,00 €
 • Hoefijzerwerpen.Uit plastiek en rubber voor u en anderen hun veiligheid.1 grondpin, pin op plaat en 4 hoefijzers. Vanop een afstand wordt getracht de hoefijzers rond het paaltje te werpen. Ieder hoefijzer dat volledig rond het paaltje terechtkomt levert een punt op. Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad worden.Verboden...

  10,00 €
 • Funslang lopen. Een slang waar je met ongeveer 5 a 6 personen tegelijk in kunt lopen. Een spel waar echt teamwork voor nodig is. Erg leuk en lachwekkend.Alléén te gebruiken op zachte ondergrond. Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad worden.Verboden eten of drank op te plaatsen.

  10,00 €
 • Mikado 1m lang. De stokjes worden samen in één hand gehouden en losgelaten, zodat ze een wirwar vormen. Vervolgens moeten de stokjes één voor één verwijderd worden zonder dat er andere bewegen. Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad worden.Verboden eten of drank op te plaatsen.

  5,00 €
 • Het pitjesbak dobbelspel wordt gespeeld 3 dobbelstenen.Iedere speler schrijft met een krijtje 9 streepjes op de zijkant van de pitjesbak.  Iedere speler werpt de drie dobbelstenen (1, 2 of 3 keer, de laatste worp telt). Wie de beste combinatie gooit, mag een streepje uitvegen. Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad...

  5,00 €
 • Pudebak of tonspel met meerdere openingen.Gooi je munten in de gaten en tel je punten samen.Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad worden.Verboden eten of drank op te plaatsen.

  10,00 €
 • Jutezakken.5 stuks en racen maar...Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad worden.Verboden eten of drank op te plaatsen.

  5,00 €
 • Rekker - trekker.Probeer om beurten een houten schijf in het speelveld van de tegenstander te schieten.Wie de meeste schijven in het speelveld van de tegenstander schiet is de winnaar. Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad worden.Verboden eten of drank op te plaatsen.

  10,00 €
 • Ringen gooien naar houten kruis.De bedoeling bij dit spel is om de ringen te gooien vanaf een afstand rond de houten palen. Naast iedere paal is het aantal punten vermeldt dat een speler kan krijgen per worp. De speler met de meeste punten heeft gewonnen.  Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad worden. Verboden eten of...

  5,00 €
 • Schove ha' penny.Het spel wordt gespeeld door twee personen, of door twee teams.Het doel van het spel is om muntjes het speelvlak in te schuiven en wel zodanig dat ze op één van de negen stroken terechtkomen, zonder de lijntjes te raken.

  10,00 €
 • Sjoelbak met houten schijven.Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad worden.Verboden eten of drank op te plaatsen.

  10,00 €
 • Spiraalspel (heeft geen stekker nodig)Niet bibberen en dit tot het einde!Volksspelen mogen niet in de regen staan, nat worden, beschreven of beklad worden.Verboden eten of drank op te plaatsen.

  10,00 €
Toont 1 - 15 van de 24 items