Wemmet verhuurafdeling

Feestje of evenement groot of klein dan moet je bij Wemmet zijn !

Telefoon ( NIET voor reservaties of beschikbaarheden )

0475/73.64.02

Contact pagina

Firma Wemmet uit Dendermonde is een toonaangevende verhuurder van alle soorten feestmateriaal. Of u nu een kleinschalig privéfeest, een groots evenement of een bedrijfspresentatie organiseert, bij Wemmet vindt u alles wat u nodig hebt om van uw feest een onvergetelijk succes te maken.

Van springkastelen voor de kinderen tot tafels en stoelen voor uw gasten, bij Wemmet vindt u alles wat u nodig hebt om uw feest tot in de puntjes te organiseren. Bovendien hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan verlichting, van functionele verlichting tot opvallende blikvangers die uw feest nog extra feestelijk maken. En wilt u uw feest extra sfeervol maken met muziek, dan heeft Wemmet ook een uitgebreid aanbod aan geluidssystemen.

Bij Wemmet hechten ze veel waarde aan klanttevredenheid en daarom staan ze altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het samenstellen van het juiste materiaal voor uw feest. Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met het bedrijf via e-mail of telefoon.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren verhuurder van feestmateriaal, dan is Firma Wemmet uit Dendermonde de perfecte keuze. Of u nu op zoek bent naar de perfecte verlichting, geluid of tafels en stoelen, bij Wemmet vindt u alles wat u nodig hebt om van uw feest een onvergetelijk succes te maken.

Aanvraag materiaal of vraag over ons materiaal ?

U kunt ons hiervoor mailen of via onze website een vrijblijvende aanvraag indienen.

( Bij uw email gelieve de artikels, u naam, adres, datum en telefoonnummer te vermelden voor zo’n vlot mogelijke antwoord )

E-mail: info@wemmet.be 24/24u
Administratie adres: Sint-Onolfsdijk 62, 9200 Dendermonde ( geen bezoek mogelijk )
Magazijn : Krijgem 1 nr. 107, 9200 Dendermonde ( Geen showroom of bezoek mogelijk, alléén artikels afhalen en terug brengen op afspraak ! )
Btw nr: BE 0786.941.204
Rekeningnummer: BE86 7340 5962 0350